Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 7 en een Kerst kaartje

Vandaag voor dag 7 van het aftellen naar Kerst bord een vrolijk kaartje met de grappige sneeuwman uit de stempelset: Snowman Season. Gestempeld met memento en ingekleurd met Stampin Blends. Ook de tekst en de sneeuw vlokken komen uit de set.

Het was vandaag en gisteren zo koud dat je dacht er komt sneeuw maar het bleef gelukkig droog. Ik vind sneeuw leuk als we vrij zijn maar niet als Willem en de kids gewoon naar school/stage of werk moeten.

Vandaag ook dit kerstkaartje gemaakt voor een vriendin. Ze vond hem super schattig en was er blij mee! Kijk daar doe je het voor. Het Dsp is van de Pinquins en de sneeuwmannen heb ik uitgestanst met de layering Squares. En uit Higland Heather heb ik nog de gegolfde vierkanten gestanst om eronder te plakken. Nog wat Subtle Shimmer sequins opgeplakt en mijn kaartje was klaar.

Deze keer de muts en das in gekleurd met de Highland Heather Stampin Blends ipv de Bermuda Bay Stampin Blends van het kaartje.

Alleen morgen 8 dec hoef je geen verzendkosten te betalen als je een bestelling plaatst vanaf €40,00 Het wordt dan gratis in heel Nederland bezorgd. Dus heb je nog kerstcadeau’s nodig is dit je kans. Bestel in mijn onlineshop of stuur mij een mailtje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s