Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Kaartje 8 van het aftellen naar Kerst bord

Vandaag heb ik gestempeld met de mooie Nederlandse set: Hemelse Hortensia. Ik vind Hortensias zo mooi en 1 van de weinige planten die het bij mij doen/ overleven. Ik ben helemaal weg van de blauwe en paarse variant.

Vandaar ook dat ik ze gestempeld heb met Balmy Blue en Highland Heather. De stengel en blaadjes zijn in Garden Green. Zo heb je snel een lief kaartje.

Mijn bord wordt steeds mooier. Welke stempelset zal ik morgen gebruiken? Een nieuwe als Sneak Peek van de minicatalogus of een set uit de jaarcatalogus?

Vandaag heerlijk en gezellig geluncht met twee kinderen in Eindhoven. Bij Het Happiness cafe. Was erg lekker en gezond! Ik ben sinds 22 december aan het lijnen en ben nu bijna op mijn streef gewicht dus geniet ik extra! 4,4 Kilo ben ik nu kwijt en ik wil er nog 0,5 af. Wordt wat lastiger met de feestdagen maar ik ga ervoor!

Liefs Ine

https://www.stampinup.nl/products/fotopolymeerstempelset-hemelse-hortensia-(nederlands)?demoid=5033120

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s