Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Kaartje 9 van het aftellen naar Kerst bord.

Dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor een lieve vriendin die ik via Stampin’Up! Heb ontmoet. Zij is ook klein en net als ik fan van F1 en Max. Zij is ook demo maar woont helaas een eind van mij vandaan. Lieve Gerrie van harte beterschap en een voorspoedig herstel💋

Ik heb dankzij Stampin’Up! zoveel lieve mensen ontmoet, live of via internet. In binnen en buitenland en dat maakt dit zo’n mooi avontuur. Vandaag dus dag 9. En ik heb oud en nieuw gecombineerd. Het gestempelde hertje komt uit een nieuwe set met nog meer schattige diertjes: Friends of the Forest. En het leuke is dat je de Deer Builder pons kunt gebruiken. De tekst is ook uit een nieuwe set: Speciale Momenten en mag je gratis tijdens Sale-A-Bration uitzoeken bij een bestelling van €120,00 . Hij is in het Nederlands maar ook in het engels. Supergave teksten! De hartjes komen uit de Turtle Friends stempelset. En heb ik al vaak gebruikt.

Zaterdag heb ik weer een Kerst en Kaart evenement. Deze keer komen vier nieuwe dames. We hebben elkaar nog nooit gezien, dus spannend. Maar ik heb er enorm veel zin in om hun kennis te laten maken met stempelen en de mooie producten van Stampin’Up!

Aanstaande zaterdag is er ook weer een Facebook hop met ons team. Hop gezellig langs voor heel veel inspiratie. Je kunt bij mij beginnen en dan doorhoppen.

http://www.Facebook.com/MadebyinepieSu/

We beginnen om 9.00 uur.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s