Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 10 kaartje: Stitched Triangle kerstbomen

Hoe leuk en kleurrijk is dit kaartje. Ik heb 3 kleine driehoek stansen gebruikt om uit Bermuda Bay Coastal Cabana en Highland Heather deze kerstbomen te stansen. De gouden sterren zijn gemaakt met een stansje uit de Stocking Dies. Drie van mijn lievelings kleuren dus ik word hier heel blij van.

We zitten al bijna op de helft van het bord. Niet normaal hoe snel de tijd gaat. Morgen mijn tweede Kerst en Kaart dan de 18e de derde en dan is het gewoon Kerst. Ergens moet ik nog kerstkaarten maken en versturen. Vooral die naar het buitenland moeten zal ik van de week op de bus doen. Vandaag kreeg ik deze mooie kaart van mijn 2 Stampin’Up! Helden Barry and Jay van Mitosu Crafts. Twee geweldig creatieve en lieve mannen. Ik voelde me zeer vereerd toen ze mijn adres vroegen om mij een kerst kaart te sturen. En vandaag lag dit mooie exemplaar op mijn mat. Superblij mee!

Je ziet het echte post is zoveel leuker! En mijn blog schrijven voor ons haardje is leuker dan aan tafel en ook lekkerder. Vanavond nog de laatste dingen doen voor de Facebook hop en Kerst en Kaart. Zin in!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s