Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop the Lovely Stampers

Vandaag doe ik weer mee met de Facebook hop van ons team. Ik heb een leuk 3 D project gemaakt die ik gezien heb bij een Duitse collega demo Brigitte Schwetz van Stempelart. Ik had deze op mijn to do list gezet en eindelijk tijd ervoor gemaakt om deze te maken.

Ik heb twee van mijn favoriete kleuren gebruikt: Bermuda Bay en Coastal Cabana. En het mooie Whimsy and Wonder Dsp. Het hertje komt uit de nieuwe set Friends of the Forest. En heb ik met de Deer Builder punch uitgeponst. De kerstboom komt uit de Perfectly Plaid stempelset en heb ik uitgeponst met de Pine Tree punch.

In de laatjes kun je van alles stoppen en in de toren ook bijvoorbeeld een minispray van Rituals.

Super leuk cadeautje toch? Ik vind hem eigenlijk te mooi om weg te geven hihi

Dit was mijn project voor de Facebook hop. Helaas geen tijd gehad voor een YouTube filmpje. Hopelijk volgende week weer, want is veels te lang geleden. Heel veel plezier met hoppen je kunt bij mij beginnen en dan naar de volgende doorhoppen.

https://www.facebook.com/MadebyinepieSU/

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes

Tags:

1 antwoord

  1. Hoi lieve Ine, kan me wel voorstellen dat je het bijna niet weg wilt geven. Wat een mooi kunstwerkje heb je weer gemaakt. Vind hem super mooi. En zo’n mini filmpje is toch ook helemaal prima. Ik doe dat nu ook wat meer. Lieve groetjes en een heel fijn weekend, xxx Monique

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s