Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: Dont think of the start of the race, think about the ending.

Vandaag is het een hele spannende dag voor ons als F1 fans en Max fans in het bijzonder. We hopen natuurlijk dat hij wereldkampioen wordt en mocht het niet zo zijn dat Hamilton dan eerlijk wint. Het moet om het racen gaan en niet al dat geneuzel en oneerlijkheid. Voor ons is Max al de winnaar.

Mijn kaartje van zaterdag in regenboog kleuren.

Gisteren had ik een zeer geslaagde Kerst en Kaart. De dames waren erg enthousiast en hebben hard doorgewerkt. En prachtige kaarten gemaakt. Mijn workshop kaarten maken voor beginners is echt een succes. Deze dames hadden nog nooit gestempeld en het ging fantastisch! Het kaartje voor mijn aftelbord is gemaakt met de stempelset: Handmade for you. Perfect passend bij de Kerst en Kaart dag.

De lunch was weer super goed verzorgd door Willem. Ze waren erg enthousiast over de worstenbroodjes. Daarna nog een klein projectje gemaakt en zijn ze blij en tevreden naar huis gegaan. I love my job!

Iedereen een fijne zondag en: hup Max!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s