Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

The day after the race:

Wat was het gisteren spannend en wat een ontlading toen Max toch won. Maar daarna kwam weer het zenuwachtig afwachten wat de FIA zou doen met de protesten van Mercedes. Vandaag lijkt het er toch op dat Mercedes zich erbij neergelegd heeft dat Max toch echt Wereld kampioen is.

Mijn kaartje voor vandaag : een kerstkrans met een schattig vogeltje in het midden. Dit vogeltje komt uit de nieuwe set: Happy Hedgehogs. Met de leuke egeltjes.

De krans heb ik uitgestanst met de Seasonal Swirls dies. En daar komen ook de blaadjes uit. Zo jammer dat deze set er weer uit gaat. En ook de stempelset Sparkle of the season. Deze kost nu nog maar €10,50 .

Het schiet echt op met mijn bord, nog 12 dagen te gaan. Ik ben vandaag al druk bezig geweest met de kerstkaarten. Vanavond bij de tv nog wat kleuren en knippen. Zaterdag heb ik mijn laatste Kerst en Kaart en was er eigenlijk een videohop van ons team, maar ik wil deze week de kerstkaarten verstuurd hebben dus doe ik een keer niet mee.Zijn jullie al klaar met de kerstkaarten?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s