Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 14 van het aftellen naar Kerst bord: Party Puffins

Dag 14 is een vrolijke papagaai duiker uit de set Party Puffins. Ik heb uit de set Sweet Little Stockings en de bijpassende stansen: het kerstmutsje gestempeld en uitgestanst. Daarna deze met mijn Real Red Stampin Blends ingekleurd en op geplakt. De sterren gestempeld in Bumblebee komen uit de Pinquin pret set. De tekst uit Fantastische Feestdagen. Deze tag kun je eigenlijk zo op een kaart plakken.

Super leuk om uit de verschillende stempelsets met leuke dieren door toevoeging van Kerst elementen van een niet Kerst set, toch een kerst set te maken. Bijvoorbeeld ook deze kaart:

Met de Pinquinpret stempelset en bijbehorende pons een pinquin gemaakt. Met de Sparkle of the Season stempelset de krans gestempeld en met de sneeuw heuvel uit de Pinquin set,van de krans een schommel gemaakt. De sterren en de kerstbal( lichtjes) komen ook uit de Pinquinpret set en de das ook maar ipv de muts heb ik de Pinquin een kerstmuts gegeven. De tekst komt ook uit de Fantastische Feestdagen stempelset. Super leuke en vrolijke kaart toch?

Mijn bord wordt steeds voller en leuker. Ik kan er zo van genieten en straks weer een heel jaar! En iedere keer als ik kaartje 12 zie zal ik denken: yes toen werd Max wereldkampioen!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s