Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 20 een kaartje gemaakt met Art Gallery

Vandaag druk bezig geweest met Kerstkaarten schrijven. Bij veel mensen een persoonlijke boodschap erbij gezet. Ook even slikken toen ik de naam van mijn overleden vriendin zag staan. Natuurlijk stuur ik een kaartje naar haar man en kinderen maar ook daar zet ik wat persoonlijke woorden neer. Kerst is een mooi feest maar ook juist in deze dagen mis je degene die er niet meer zijn.

Dus vandaag deze mooie bloem in de kleuren Polished Pink en Fresh Fresia. Met hartjes uit de Pinquin Pret set. I’m thinking of you. Nooit vergeten: voor altijd in ons hart!

Nog maar 4 kaartjes: echt niet te geloven dat mijn bord al bijna vol is: 4 volle rijen. Ieder kaartje is met liefde gemaakt en het komende jaar kan ik hier met plezier naar kijken en denken oh ja!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s