Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 21 kliederen met inkt en water.

Vandaag had ik een speciaal project: de kerstkaarten voor mijn vriendinnen. Heerlijk met inkt en blending brush zitten kliederen en daarna nog met water. Super ontspannend om te doen en met zo’n mooi effect.

Ik heb drie kleuren blauw gebruikt: Coastal Cabana, Bermuda Bay ( hoe kan het ook anders) en Pacific Point.

Iedere kaart is weer anders, is weer uniek! Ik kan het eindresultaat nog niet laten zien want morgen en donderdag breng ik ze weg. Vanavond te moe voor want we zijn net terug van de boodschappen doen voor Kerst.

Omdat ik toch al vieze vingers had is het kaartje voor mijn aftelbord ook zo gemaakt. Alleen heb ik er nu de walvis van de Whale Done stempelset op geplakt. Natuurlijk de bijpassende pons gebruikt. Ook de tekst komt uit de stempelset. Ik vind het een prachtig kaartje geworden.

Nog maar 3 kaartjes en dan is het kerst. En dan neem ik ook even vakantie. Dus geen dagelijkse blog meer. Willem is vrij dus lekker thuis aan rommelen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s