Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 22 van de aftel kalender. Winters dagje.

Vandaag moest Willem de ramen van de auto krabben ik was gelukkig slim geweest en had er een scherm over gedaan. Het was echt koud maar ik ben toch met een vriendin gaan wandelen: heerlijk een frisse neus halen. En wat mooie foto’s genomen:

Zo fijn om even bij te buurten. En ook weer lekker in beweging te zijn. Zo mooi dat laagje rijp over de planten.

Vandaag weer veel mooie kerstpost gekregen ook een kaart die ik zelf gemaakt had en op de bus had gedaan voor een mede demo in Den Haag. Op de achterkant heb ik mijn adres sticker geplakt: nou dat hadden ze als de voorkant beschouwd dus kwam hij terug bij mij:

Dus maar weer gebust, hopelijk komt hij nu wel aan.

Mijn kaartje van vandaag is geïnspireerd door de mooie besjes van de Callicarpa. Deze plant staat op mijn verlanglijstje. Ik vond ze in de herfst al mooi maar met de rijp erop: prachtig. Dankzij Anette Koolmees weet ik hoe ze heten en hoe mooi ze zijn in de winter.

Ik heb de stempelset Natuurlijk Voor Altijd gebruikt en de bijbehorende stansen. Ik heb de Wink Of Stella gebruikt maar is helaas niet te zien op de foto.

Nog maar 2 kaartjes. We hebben de kerst boodschappen bijna allemaal in huis. Morgen alvast 1 gerecht koken en het vlees voor de andere dagen ophalen. Vrijdag het ijs halen en koken en dan s’avonds met twee kinderen kerstavond vieren. En dan is het Kerst.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s