Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Oh het gaat nu echt opschieten nr 23 al.

Alle Kerst kaarten zijn de deur uit: meer dan 100 gemaakt, geschreven en verstuurd. Best trots op mezelf. En ook nog 23 kaartjes voor mijn aftelbord. Ik heb echt vakantie verdiend. Morgen nog koken en de laatste dingen doen en dan kan kerst 2021 beginnen. In kleine kring met iedere dag wat kids. Ook wel eens lekker in kleinere groepjes. En hopelijk tweede kerstdag ons mam hier. Zij heeft de Booster al langer dan 14 dagen gehad dus moet voldoende beschermd zijn. En wij doen van te voren een thuis test. Deze vakantie wil ik: 1)weer een boek lezen, 2)kijken of ik kan haken, 3)relaxen in de jacuzzi ( mag in combinatie met nr 1) 4) mijn workshops inplannen 5) mijn kleren kast anders indelen. En natuurlijk spelletjes doen met Willem en de kids die thuis zijn. Heerlijk! I love family time.

Het kaartje van vandaag is met de niet zo bekende set Brew Some Fun . Ik ben een echte theeleut dus deze set sprak mij aan plus de lepels en de tekst lets brew some fun passen perfect bij de What’s cookin’ bundel.

En hier nog een foto van het bijna volle bord.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s