Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Yes mijn bord is vol! En dadelijk onze borden vol met lekker Indisch eten.

Ik stond vanochtend al vroeg in de keuken. Michael had gevraagd om Indisch te eten vanavond. Dus heb ik Rendang ( rundvlees) Babi Ketjap ( speklapjes) Soto ( kippensoep) en Frikadel Pan ( gehaktbrood) en Ketimoen ( zoet zure komkommer schijfjes) gemaakt. Ik ben geboren in Meer Veldhoven en heb nog nooit een rijstveld gezien, ik ben gek op stampot maar deze gerechten vind ik heerlijk en mijn kinderen ook. Ik noem het altijd Blanda Belazer: of te wel een nederlander vindt het lekker en denkt dat het echt indisch is, maar ik doe het op de easy peasy manier haha. Grappig is wel dat mijn moeder die heel goed Indisch kon koken mijn eten ook heerlijk vindt.

Ik ben benieuwd wat Gijs er van vindt. Gert Jan vindt het lekker en Mandy ook. Nu even kijken wat onze Achterhoeker ervan vindt.

Vandaag mijn laatste kaartje en hoewel de beer uit het Retired Dsp komt gebruik ik hem toch want dan kan ik er nog een jaar van genieten. Hij is zo leuk! De achtergrond heb ik ge-embossed en met een Blending Brush wat kleur gegeven. Deze borstel had ik gebruikt voor de kaarten voor mijn vriendinnen. Et zat nog genoeg inkt op.

Dit waren de kaartje: zo mooi passend bij de tekst. Ik had er nog een gedichtje in geschreven:

Dit jaar bleek weer hoe belangrijk vriendschap is. Een stralend lichtje in de duisternis. In goede en slechte tijden: super bedankt lieve meiden. Fijne feestdagen en een gezond en liefdevol 2022 .

En een klein cadeautasje gemaakt met onder andere een lichtje wat Gert Jan had gemaakt. Mijn vriendinnen waren er erg blij mee. En ik met hun!

En dit is mijn mooie bord geworden. Willem hangt hem morgen weer voor mij op. En kan ik een jaar genieten van al die mooie kaartjes. Fijne feestdagen:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s