Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Happy New Year allemaal!

Lieve allemaal ik hoop dat 2022 een beter jaar wordt waar we meer kunnen en mogen omdat we de Corona onder bedwang hebben. 2021 Had gelukkig ook veel mooie momenten maar ik mis het knuffelen, het samenzijn, het onbezorgde.

Wij hebben Oud en Nieuw gevierd met mijn moeder, dochter en schoonzoon. De andere kids waren niet thuis. Het was heel gezellig, lekker ouderwets Mens erger je niet gedaan. Vreselijk gelachen en nipt gewonnen van ons moeder. Daarna Yahtzee en de Masked Singer gekeken. En geproost met alcohol vrije bubbels. Iedereen gelukkig nieuw jaar gewenst en meteen daarop iedereen gefeliciteerd met Dennis. Mijn oudste zoon is 25 jaar geleden geboren in de koudste nacht. Blijft een bijzondere datum!

Vandaag op zijn verjaardag mag hij zich om 17.00 melden in Zeist voor een training met het Nederlandse Futsal elftal. Behalve FaceTime zal ik hem even niet zien want het spant erom of hij wel of niet geselecteerd wordt voor het Ek hier in Nederland.

Straks brengen we ons moeder thuis en dan doen we lekker niks. Even uitrusten van geweldige feestdagen. Ik ben heerlijk aan het lezen, tweede boek al van het Weesmeisje. Geknutseld heb ik nog niet en ik moet ook nog echt mijn studio opruimen en alles klaar maken voor de nieuwe minicatalogus en de aankomende Sale-A-Bration. Ik wil de workshops gaan inplannen en nog een nieuwsbrief versturen maar eerst even rustig aan doen. Zodat ik straks weer met volle kracht vooruit kan. Geniet van deze eerste dag in het nieuwe jaar.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s