Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge 2022

Vandaag dag 2 van de #stamperschallenge: favoriete kleur. Nou dat was een makkelijke en degene die mij kennen weten dat ook: Bermuda Bay. Vanaf het moment dat ik in aanraking kwam met Stampin’Up! Is dit al mijn favoriete kleur. En wat geweldig dat we hier inkt, papier, Stampin Blends en Watercolor pencils in hebben. Dat is de kracht van Stampin’Up! alles past perfect bij elkaar.

Ik heb voor de kerst zelfs mijn nagels in die kleur laten lakken door een vriendin. Ook in ons huis komt deze kleur terug in bijvoorbeeld kussens en glazen en placemats. Ik word gewoon blij van deze kleur. Omdat het mij aan de zee doet denken die we ook in Turkije en Griekenland gezien hebben. Dus daar krijg ik een warm vakantie gevoel van. En een gevoel van rust.

4 Januari gaat de Mini catalogus live en kun je jouw bestelling hieruit doorgeven. En bij iedere €60,00 mag je een gratis product uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken. Zelf ben ik weg van de In the Moment stempelset ( bldz 67) en de Happy Hedgehogs bundel (64) koop je deze samen dan kun je bijvoorbeeld al de schattige Otters gratis uitzoeken. Of de prachtige Ranunculus Romance bundel ( bldz 54). Wat is jouw favoriet? Je bestelling mag je doorgeven op madebyinepie@gmail.com ik help jou graag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s