Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 3 van de #stamperschallenge: #simplestamping

Vandaag een simpel gestempeld kaartje met een nieuwe stempelset die jullie vanaf morgen kunnen bestellen: For The Record

Mijn mannen zijn gek op muziek en hebben net als Willem nu platenspelers gekocht: en weer elpees aangeschaft. Hoe leuk is dat? ook van mijn moeder heb ik wat elpees mee naar huis genomen. I love old music! En ook op het nieuws hoorde ik dat bijvoorbeeld Adele en Ed Sheeran weer ouderwets platen uitbrengen. Dus deze stempelset heb ik in de voorverkoop gekocht.

Heel eenvoudig heb ik de In Colors 2020-2022 gebruikt. Nu is het een stoere mannen kaart geworden maar doe je dit in de Subtle tinten dan kun je het ook voor een vrouw gebruiken. Ik vind het een zeer geslaagd kaartje en Easypeasy!

Morgen ga ik bestellen dus wil jij al snel de nieuwe producten in huis hebben en profiteren van de gratis producten tijdens de Sale-A-Bration geef het dan nu en uiterlijk morgen voor 17.00 uur door.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s