Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge: Moeilijkste ooit.

Rouwkaarten zijn altijd de moeilijkste kaarten vind ik. En de moeilijkste kaart was toch wel de kaart voor mijn vriendin Gemma. Het ongeloof, de oneerlijkheid en het verdriet maakte het extra zwaar. En ik wilde natuurlijk een hele mooie kaart msken voor degene die achterbleven.

Ik was heel blij met het eindresultaat.

Dit stond in de binnenkant en ik kreeg kippenvel toen ik Gemma’s dochter deze woorden hoorde uitspreken tijdens de uitvaart. Ik mis haar nog steeds, denk vaak oh effe Gemma bellen. Ook met oud en nieuw kijk je terug en haar dood was echt een zwarte bladzijde. Gelukkig heeft mijn Stampin’Up! mij ook door die periode heen gesleept. En mijn lieve vriendinnen.

Vandaag druk bezig geweest om mijn website aan te passen. Nieuw welkoms filmpje gemaakt, nieuwe catalogussen erop gezet. En mijn evenementen kalender bijgewerkt. Voor het eerst een Paas/Lente evenement ingepland. Op speciaal verzoek van enkele dames die vonden het te lang duren voor het weer Kerst was.

Op 2 april van 10.30 uur tot 15.00 uur gaan we gezellig in lente sfeer, lekker creatief aan de gang. Alle materialen en eten en drinken zitten in de prijs inbegrepen. Het kost €27,50 per persoon. Ook de Kerst en Kaart Dagen heb ik al ingepland, en de Koffie en Kaart middagen en wat workshops. Dus meld je vast aan dan is jouw plek al gereserveerd.

Vandaag is ook de nieuwe minicatalogus ingegaan en is Sale-A-Bration begonnen. Vanmiddag een mooie verzamelbestelling mogen plaatsen. I Love my love.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s