Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge dag 5: maak een kaart in je minst favoriete kleur

Oei das een moeilijke, ik vind eigenlijk alle kleuren van Stsmpin’Up! mooi. En er zijn kleuren die ik door het jaar heen minder gebruik maar bijvoorbeeld bij Kerst heel mooi vindt. Bijvoorbeeld Merry Merlot of Cherry Cobler . Maar goed ik moet kiezen dan ga ik voor Magenta Madness die net te fel is naar mijn smaak.

Ik heb heerlijk uit de losse pols gestempeld met de mooie stempelset Artistically Inked. En ik vond het mooi maar er miste iets dus met tombow vloeibare lijm wat lijnen getrokken en Gilded Leafing erop aangebracht en wow. Ik vind het prachtig. Dus eigenlijk is de challenge mislukt lol. Ik heb de Banners pick a Punch gebruikt voor de tekst, wat Gilded Gems voor de Bling Bling en met de Magenta Madness Spampin Write marker wat spetters gemaakt.

Dus ja misschien toch beter Crushed Curry kunnen kiezen ? Maar als ik deze stempelset met Crushed Curry en Gilded Leafing gebruik is de kaart nog mooi. Conclusie met de producten van Stampin’Up! Zit je altijd goed. En het leuke is je kunt ze allemaal bij mij bestellen of in mijn online shop aanschaffen. En nu is het Sale-A-Bration en kun je gratis producten uitzoeken bij een aankoop van €60,00. Ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Faceted Dots
[146910]
€ 7,25
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Gilded Gems
[152478]
€ 8,50

Categorieën:creatief, kaarten, kaarten maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s