Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Mini album voor de Facebook hop The Lovely Stampers

Vandaag laat ik jullie hier een minialbum zien wat gemaakt is van 1 vel Dsp. Ik had deze al gemaakt in een kerstuitvoering maar nu als hart onder de riem album voor een zeer dierbaar persoon. Ik heb een vel genomen uit Bloom Where You’re Planted omdat dit bij de set plantenpost hoort wat ik wilde gebruiken.

Voorkant van het minialbum

Je vouwt het dubbel in de lengte en daarna in de breedte zodat je 4 vierkanten hebt. Het vierkantje linksboven knip je weg en dan heb je de basis van het minialbum. Het weggeknipte vierkant heb ik gebruikt om de vakjes voor de labels te maken.

Binnenkant

Het was heerlijk om met de bundel Plentiful Plants bezig te zijn. Maar ik heb ook Butterfly Brilliance gebruikt met de bijbehorende stansen, Wensbloemen en Speciale Momenten. Ik hou ervan om zo bezig te zijn, de labels te maken. Je kunt in zo’n mini album zoveel creativiteit. En Easypeasy.

Labels

Ook leuk om de rand stans te gebruiken uit de Eden Dies om de vakjes op te leuken. En de labels in elkaar te puzzelen.

De labels kan de ontvanger gebruiken om aan iemand anders te geven. Of zelf houden natuurlijk. Dit lijkt mij ook een hele leuke workshop. Of zal ik er een Youtube tutorial van maken? Laat het mij maar weten. Zo nu kunnen jullie verder hoppen, heel veel plezier,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Eden Dies
[157831]
€ 42,00

Categorieën:Dies, kaarten, Mini album, Sale-A-Bration, Stampin Cut & Emboss Machine, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s