Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge 8 en 9

Vandaag een late blog. Veel kinderen thuis, heerlijk gewandeld en druk met inpakken met mijn Stampin’Up spullen en kleding. Gisteren was er een Facebook hop dus dag 8 van de challenge overgeslagen en nu dus gecombineerd in 1 kaart. Zwart/ wit en bloemen.

Een heel eenvoudig kaartje maar daardoor zo mooi vind ik. Ik heb de twee Daisy ponsen gebruikt. De blaadjes wat gekruld en opgeplakt met de zwarte Stampin Dimensionals, gewone en mini. De tekst komt uit de bijbehorende stempelset Pluk de Dag. En deze ook uitgeponst met de Double Oval pons.

Morgen vertrek ik naar Zoutelande even een last minute ontstress vakantie. Lekker lezen, wandelen, knutselen en spelletjes doen. Je kan het jaar slechter beginnen toch? Zondag kom ik weer terug. Ik probeer zoveel mogelijk mee te doen met de #stamperschallenge dus hou mijn blog en insta in de gaten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Daisy Punch
[143713]
€ 22,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s