Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 10 #stamperschallenge Mijn Stampin’Up! Verhaal

Danielle Damir Mandy en ik.

Ik heb een hele creatieve moeder, breien, naaien, tapijten knopen, schilderen. Dus het creatieve zit er bij ons allemaal wel in. Ik maakte vroeger met de kinderen ook altijd knutsel werkjes. Toen ik een relatie met Willem kreeg en er opeens nog 2 zonen bijkwamen was het echt hard aanpoten. Twee wasmachines per dag, iedere dag want anders hoopte het zich op. Ook de vaatwasser vaak ook twee keer per dag aan. En tussendoor halen en brengen naar school voetbal en muziekles. Hoe ik het gedaan heb, is een wonder. Toen de boys gingen puberen had ik iets nodig voor mezelf. Om mijn hoofd leeg te maken en ging ik kaarten maken. Via YouTube filmpjes van Pootles en Dawn Stamping Thoughts kwam ik in aanraking met Stampin’Up! Ik ben blind bij iemand ingestapt waar ik tweedehands stempelsets van kocht. Tijdens Sale-A-Bration ben ik ingestapt en leerde op een teamdag Helene kennen. Helene was de up van degene bij wie ik ingestapt was en omdat ik van haar nul ondersteuning kreeg en van Helene wel, ben ik uitgestapt en opnieuw ingestapt bij Helene. Want ik wilde meer doen met Stampin’Up! Dan alleen voor mijn eigen hobby. Samen met mijn dochter Mandy die bij mij was ingestapt ben ik begonnen met Madebyinepie. De eerste workshop was geweldig en sindsdien doe ik Koffie en Kaart middagen, workshops en mijn grote Kerst en Kaart evenementen. Dit jaar komt er zelfs een eerste Paas/Lente dag.

Thuis

Dankzij Stampin’Up heb ik de liefste mensen ontmoet, leuke events meegemaakt met als hoogtepunt Dortmund waar ik een presentatie deed voor de Nederlandse demo’s het filmpje hier van staat op mijn YouTube kanaal. Ja ik heb nu een eigen YouTube kanaal, website met een dagelijkse blog, Instagram en Twitter account. Ik verstuur nieuwsbrieven, allemaal dingen waarvan ik nooit gedacht ooit te gaan doen. Ik kan me geen leven zonder Stampin’Up! voorstellen zelfs nu ik op vakantie ben gaan mijn spullen mee.

In het vakantie huisje.

Wil jij dit ook dan heeft Stampin’Up! Nu tijdens Sale-A-Bration weer een mooie instap actie. Bovenop het voordeel van €129,00 betalen en voor €175,00 euro producten uitzoeken mag je nu extra twee stempelsets naar keuze uitkiezen. Wow! Neem contact met mij op en ik beantwoord jouw vragen. Je bent van harte welkom in Team Madebyinepie!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s