Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 11 van de #stamperschallenge : waar haal jij je inspiratie vandaan

Mijn inspiratie haal ik eigenlijk uit van alles. Mijn omgeving, een kledingstuk, de catalogus en natuurlijk het internet. YouTube, Facebook groepen waar ik lid van ben, Pinterest, mijn teamgenootjes en ook van Stampin’Up!

Dit is bijvoorbeeld in mijn slaapkamer in mijn vakantie verblijf deze week in Zoutelande. Nou dan jeuken mijn vingers. Ik denk dan meteen aan de stempelset Artistically Inked. Die stempelset heb ik niet bij; de auto zat echt vol. Maar ik heb wel de Paper Pumpkin set Expressions in Ink bij :

Dus vandaag daar lekker mee aan de gang. Gisteren nieuwe producten bekeken en al wat stickers op nieuwe stempelsets geplakt. En ook zat er bij al dat moois het gratis uit te zoeken Dsp : Simply Marbelous. Echt precies in mijn straatje: ik hou hiervan. Bij een bestelling vanaf €60,00 mag je tijdens Sale-A-Bration dit mooie papier uitzoeken. Is dus niet zo te koop.

Hier gaan mijn ogen van stralen: in hele mooie kleuren zoals Coastal Cabana en Highland Heather. En laat nu 1 vel perfect bij de muur passen. Dus je ziet het: ik haal overal mijn inspiratie vandaan.

Wil je een bestelling plaatsen kan dat gewoon, ik heb mijn laptop bij. En ik help jou graag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s