Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 12 van de #stamperschallenge Favoriete Tool

Tja dat is ook een moeilijke want we hebben zoveel fijne tools. De paper Snips is bijvoorbeeld de fijnste schaar. Onze Paper Trimmer is de fijnste pspiersnijder. Onze Clear Blocks met het fijne vinger geultje, zijn veel fijner voor mijn handen. Maar mijn favoriete tool is toch wel de Stamparatus.

Je maakt perfecte afrukken en je maakt met behulp van het silicone matje een gespiegelde afdruk. Easypeasy! 

En je kunt er zo fijn productie mee draaien of met de Hinge step techniek: zo leuk in verschillende kleuren onder elkaar stempelen. Ik gebruikte de nieuwe stempelsets Here Together en de vlinders komen uit de nieuwe set Amazing Silhouettes.

Als je de Stamparatus nu aanschaft en bijvoorbeeld een Tombow liquid glue erbij koopt mag je al een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration folder. Dus mocht je ooit getwijfeld hebben zou ik het nu doen! Mail mij op madebyinepie@gmail.com

https://www.stampinup.nl/products/stamparatus?demoid=5033120

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s