Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag geen stampers challenge.

Op dit moment schrijf ik mijn blog in het pikkedonker: stroom is uitgevallen in Zoutelande. Hebben wij weer. Ik was lekker aan het knutselen want het was de hele dag erg mistig hier, dus lekker het minialbum afgemaakt. Zo leuk, het idee heb ik van mijn lieve vriendin en teamgenootje Danielle Kassing. Je gebruikt hiervoor 4 wc rolletjes. Gisteren de basis gemaakt en vanmiddag de pagina’s versierd, en labels gemaakt. Heerlijk om te doen.

Daarna met de nieuwe lieveheersbeestje pons en stempelset gespeeld en twee kaarten gemaakt met wat ik liet zien toen ik de Stamparatus uitlegde. Maar ja daar had ik nog geen foto’s van gemaakt.

Ook voor de lieveheersbeestjes gebruikte ik de Stamparatus . Zo ideaal! Nou ik ga maar lezen op mijn E-reader en hopen dat de storing geen uren gaat duren.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s