Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag ook weer een heerlijk vakantie dagje

Mijn schoonzoon is er en eindigden we gisterenavond met spelletjes, we begonnen vandaag de dag weer met spelletjes want het was nog bewolkt. En we begonnen vandaag ook met een trots momentje: onze Dennis staat met het Nederlands Futsal elftal in de telegraaf. Zo gaaf!

Het was ook leuk om te zien dat ze Dennis onder Azie plaatsten: Indonesie. Ja daar liggen mijn roots, maar van zijn vader gewoon in Deurne. En ik heb by the way nog nooit een rijstveld gezien en ben geboren in Meer Veldhoven. Hihi maar dit paste natuurlijk beter bij de titel van dit artikel. Maar gaaf om je zoon zo in de krant te zien staan.

Gert Jan wilde graag naar Middelburg en daar hebben we voor het eerst in lange tijd weer geshopt. De zon kwam er mooi door dus genoten. En om het af te maken een heerlijk bordje:

Hihi hoezo Indo. Ik hou van poffertjes, pannenkoeken en stamppot haha. Na Middelburg door gereden naar Vlissingen en daar nog even gewandeld maar helaas geen zeehonden meer gezien.

Thuis gekomen wilden Gert en ik de zonsondergang zien maar dat viel een beetje tegen, was toch te bewolkt.

Dit was de enige foto. Toen in het huisje gegeten en omdat het vanochtend over mijn Indische roots ging besloot ik voor een frietje Rendang: yummie toch erg lekker! Daarna weer spelletjes gedaan en nu kijken Mandy en Gert tv en ik ga zo lekker lezen. Maar eerst mijn koffer inpakken. Want helaas morgen is ons weekje vakantie alweer voorbij en gaan we weer naar huis. Ook fijn hoor maar hier hoefden we niks en kon alles en thuis moet je weer aan de gang.

Maandag was weg werken en het huis opruimen en wat aan Stampin’Up! Doen. Willem komt pas dinsdag thuis en dan heb ik een me-dag en steun de locals dag. Ik begin met mijn nagels te laten doen in Heeze bij Wendy Verharen van Enjoy My Nails. Dan ga ik shoppen bij de Action, een maaltijd halen bij Eventjes Eten en vlees bij Jan van Hooff. Dan om 12.30 helemaal ontspannen bij Chez Lisette tijdens een hotstone massage. En dan naar Geldrop want ik had meteen gereserveerd bij mijn kapster Simone van Lookss. Tussendoor misschien nog even shoppen in Geldrop maar dat ligt eraan hoeveel tijd ik nog heb. En dan s’avonds komt Willem weer thuis en hopelijk heeft hij een negatieve PCR test anders laat ik hem niet binnen. Vond het toch een groot risico dat hij ging skiën in Oostenrijk. En dan woensdag is Michael jarig en s’avonds begint het Ek Futsal, spannend. Maar eerst morgen nog een half dagje hier in Zoutelande. Liefs Ine

Het hoogtepunt van de vakantie de twee zeehonden op beeld.

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s