Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag twee voor de prijs van 1

Deze twee leuke potjes stonden op het toilet dus Mandy zei al: leuk mama voor Quote zondag. Dus nu nog even snel deze foto op mijn blog gezet. Toen we weggingen regende het maar gelukkig kregen we de spullen droog in de auto want papier en regen is geen goede combi.

Ik word altijd zo blij van mijn mooie Stampin’Up! Tassen. En ik was ook weer blij om naar huis te gaan hoor. We komen vast en zeker weer terug op Plein 40 te Zoutelande. Mooie huisjes ideale ligging bij het strand het dorp en de supermarkt. En zeer vriendelijke eigenaar Wouter.

Mandy heeft mij weet keurig netjes thuis afgezet. En dan begint het normale leven weer: de wasmachine aan, koffer uitpakken en spullen opruimen en de twee wc’s poetsen. Daarna lekker in een warm bad gelegen en gelezen. Ben op advies van Mandy nu bezig met boeken van Corina Bomann. Leuke boeken en mijn vakantie is pas goed als ik heb kunnen lezen. Dat komt er helaas thuis te weinig van, iedere keer neem ik mij dat voor maar meestal lukt het niet.

Wat ik echt gemist heb is ons haardje. Hier word ik zo blij van: heerlijk in de vlammen staren en die warmte!

Vandaag ook nog met Dennis geappt. Ze hadden vandaag een oefenwedstrijd tegen Belgie. En vanavond zag ik hem even in beeld op tv. De NOS schenkt aandacht aan het EK Futsal en zond op ned 1 om 17.11 uur een stuk uit hierover. En tijdens de opname van de training zag je oa Dennis in Beeld.

Zo fijn om even zijn koppie te zien. Hij werd 1 januari 25 maar moest zich s’middags al in Zeist melden dus heb hem nog niet kunnen knuffelen. Maar dit is zijn droom dus die knuffel geef ik later wel. Zo even dit posten en dan lekker verder met mijn boek lezen bij de haard. Oh en tussendoor Hayday spelen hihi,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s