Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Blue Monday vandaag.

Vandaag is het officieel Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Vandaag is ook de verjaardag van mijn overleden vriendin Gemma. Dus inderdaad al een droevig begin van de dag. Op zulke dagen mis je ze extra. Ze zou pas 59 worden vandaag.

Dit kaartje heb ik gemaakt met de Heart & Home Suite. Ik heb het Dsp gebruikt en het Heart & Hone Memories & More card Pack. Zo heb je heel snel een mooi kaartje. Je vindt deze suite op bldz 58,59,60 en 61 van de mini catalogus, Echt supergaaf en omdat het blauw is past het ook nog bij dag 16 ( Blauw of Rood) van de #stamperschallenge. En door de tekst ook bij dag 17: Beterschapskaart. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen via madebyinepie@gmail.com

Nog 2 dagen en dan start het EK Futsal. Wij zitten dan voor de tv ipv in het Ziggodome. Jammer maar het is niet anders. Maar het blijft geweldig onze zoon in Oranje! Zo trots op hem en blij voor hem! Morgen mijn Me-dag en shop your locals dag en s’avonds is mijn Willem weer thuis. Dus kijken of het mij lukt om te bloggen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s