Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#Stamperschallenge 18 Stans of Pons

Dat is een moeilijke, hier kan ik niet uit kiezen. Want ponsen zijn makkelijk en snel maar we hebben prachtige stansen bij Stampin’Up! dus ik kan geen keuze maken.

Hier zijn de beloofde foto’s van het minialbum met wc rolletjes. Ik hoop dat jullie het nu beter snappen. Super leuk om te maken. Hier kun je zoveel creativiteit in kwijt. En met iedere set en ander Dsp wordt het een compleet ander album. En ik heb hiervoor stansen gebruikt omdat ik geen ponsen bij had.

Willem is vanavond thuis gekomen dus ik ga gauw bijkletsen. En morgen is Michael jarig en begint het Ek Futsal. Zal wel een kippenvel en wateroogjes moment zijn als ik onze Dennis in Oranje in de Line-Up zie staan, tijdens het Wilhelmus. Het wordt bij de NOS uitgezonden vanaf 20.00 uur en om 20.30 begint de wedstrijd.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s