Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag:

Deze mooie quote hangt in Zeist bij de KNVB campus. Dennis zit daar nu al een week samen met het Oranje Futsal team. Met zijn net 25 de jongste van het gezelschap. Heeft helaas nog geen speelminuten gehad. Maar traint hard met de groep en geniet met volle teugen. Natuurlijk wil hij spelen maar in hetzelfde gebouw hangt ook de quote: there’s no I in Team. Het is een groepsprestatie, en ook degene die niet spelen zijn een onderdeel hiervan. Dus toen Oranje de openingswedstrijd won was het 1 gezamenlijk feest. Vanavond om 17.30 uur zitten we weer voor de tv. Geweldig dat de NOS eindelijk aandacht heeft voor het zaalvoetbal, het is een prachtige tak van sport die helaas nog onbekend is bij velen in Nederland. In andere landen is het bijna zo groot als veldvoetbal. Toen ik in Barcelona was met mijn kinderen hebben we een zaalvoetbal wedstrijd van FC Barcelona meegemaakt: geweldig, een compleet volle zaal. Echt kicken. Vanavond moet Oranje tegen Portugal en dat is echt samen met Spanje de kanshebber voor de titel dus wordt lastig.

#stamperschallenge 23: Snoep jij tijdens het knutselen en zo ja wat dan? Nou ik snoep niet tijdens het knutselen. Ik ben niet zo van het zoet, meer van zout. Mijn zwakke plek is naturel chips. Maar chips eten en met papier werken gaat niet samen. Vettige vingers geven vlekken. Dus heel goed voor de lijn om te knutselen: dan ga ik niet snaaien. Bij mijn evenementen, zorg ik altijd voor iets lekkers op tafel maar de dames zijn vaak zo druk bezig dat ze pas op het eind wat lekkers pakken. Fijne zondag en Hup Oranje!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s