Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge 24: kaart zonder tekst en Makkelijke Maandag in 1

Stamperschallenge 24: kaart zonder tekst heb ik gecombineerd met Makkelijke Maandag. Ik ban aan de slag gegaan met de Heart & Home Memories and More Cardpack en de bijpassende Heart & Home Memories and More cards and Envelops. Deze zijn onderdeel van de prachtige Duite Heart & Home en vindt je op bladzijde 58,59,60 en 61 van de mini catalogus.

De gestreepte basis is dus kant en klaar. Daarboven op heb ik een kaart uit de cardpack geplakt. Daarop een Heart & Home Doilie en daarboven op een lieveheersbeestje uit de Geluksbrengertjes bundel ( Hello Ladybug Bundle bldz 20) .

Er zit dus nog geen tekst op ( opdracht van de challenge) maar kan natuurlijk wel als je weet voor wie of welke gelegenheid je de kaart wilt gebruiken. Maar bij de Card Pack zitten ook stickers bij dus kun je daar later een tekst van gebruiken.

Echt een aanrader deze Memories and More cardpack. Ook de stempelsets die bij deze Suite horen zijn prachtig. En je ziet Easypeasy heb je een kaartje klaar.

Bestellingen kun je doorgeven op madebyinepie@gmail.com en het is nog Sale-A-Bration dus mag je een gratis product uitzoeken vanaf een bestelling van €60,00

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s