Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

#stamperschallenge Meest trots op: mijn kinderen

Het meeste trots ben ik op mijn kinderen. Het zijn kanjers die ondanks de dood van hun vader, hun leven goed op de rit hebben. Tuurlijk was het niet makkelijk en regelmatig is er de pijn van het gemis. Maar als ze vallen staan ze weer op en helpen elkaar op te staan en door te gaan. Pieters opdracht aan ons was: leef door en wees gelukkig. Dat valt niet altijd mee, maar ze doen het wel.

Door het EK Futsal staat onze Dennis nu meer in de belangstelling. Maar dat vindt de rest niet erg: zijn ook super trots op hem. We hopen dat de regels versoepeld worden en we vrijdag met ons gezin live kunnen kijken naar de belangrijke wedstrijd. Als ze winnen gaan ze door, anders is het afgelopen voor Oranje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s