Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Gisteren geen blog en vandaag ook geen creatief blog.Maar wel een kijkje in ons leven.

Voor ons als gezin zijn het spannende dagen: er mag nu eindelijk publiek bij het EK Futsal aanwezig zijn. Dus begon de jacht op kaartjes. We hadden van te voren alleen kaartjes besteld voor de eerste wedstrijd maar dat was helaas zonder publiek. Vrijdag is een hele belangrijke wedstrijd, als Oranje wint gaan ze door. Bij verlies eindigt dit EK voor hun. Bij een gelijkspel gaan ze misschien ook door maar ze moeten gewoon knallen en winnen. Het lukte alleen niet om kaartjes te scoren dus dat was balen. Gelukkig kreeg Dennis 2 kaartjes voor de familie tribune en konden Maartje en ik gaan. En gisteravond laat FaceTimede Dennis met het super nieuws dat hij een derde kaartje had voor de familie tribune , dus kon ons Mandy ook mee. En via zijn vriend Barry ( tweede keeper van Oranje) had hij nog 3 extra tribune kaarten kunnen scoren dus Michael Teun en Willem mogen ook mee! We zitten niet bij elkaar maar dit is zo bijzonder dat we super blij zijn dat we dit mee mogen maken. Helaas geen kaartjes voor Gert en Gijs maar als Nederland wint hebben we in ieder geval 10 kaartjes voor Maandag.

Vandaag dus deze Oranje Sweater gescoord. Dennis zei al: Mam haal gewoon mijn shirt uit de lijst en trek die aan. Maar daar ben ik te zuinig op! Die hangt te pronken in onze hal. Mandy ook een mooie oranje sweater aan en morgenmiddag op tijd naar Amsterdam vertrekken!

Ik krijg dus weinig creatiefs uit mijn handen maar dat komt wel weer. Vanavond tijdens het sportjournaal zag ik hem weer even in beeld terwijl hij met zijn handen een hartje maakt. Dit deed mij meteen denken aan de nieuwe Here Together stempelset en de prachtige huidskleur Stampin’ Blends. Deze kunnen jullie in februari aanschaffen en wij als Demo’s konden deze al in de voorverkoop scoren. En er zit ook prachtig zwart/wit Dsp bij wat je mooi kunt inkleuren. Geweldig!

Het zal morgen spannend zijn, emotioneel maar vooral genieten, zeker als ze winnen en we Dennis hopelijk zien spelen. Trots zijn we al want dat hij dit bereikt heeft is al zeer bijzonder.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s