Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag een hele vroege blog: van een trotse maar loei zenuwachtige moeder.

Eindelijk mogen we naar het Ziggodome om het EK futsal live bij te wonen. Zo bijzonder! We proberen ze naar de overwinning te schreeuwen. Ik heb echt buikpijn van de spanning. Winst is het belangrijkste maar hoe mooi zou het zijn om Dennis ook te zien spelen.

Ik krijg ook gewoon niks gedaan, loop als een zombie rond. Dus toch maar even gaan Stampin’Uppen om rustig te worden. Dit kaartje zat al in mijn hoofd sinds ik Dennis na de overwinning op tv zag. Het mooie hartjes gebaar, en vandaag met de stempelset Here Together en de nieuwe huidtinten Stampin’ Blends eindelijk het kaartje gemaakt. De letters zijn gemaakt met de Playful Alphabet stansen. Alle gebruikte producten zijn bij mij te bestellen.

Duimen jullie mee op een mooie overwinning! Want dan kunnen we maandag weer genieten. We gaan sowieso maar leuker is het natuurlijk om Oranje te zien spelen!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s