Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Zet elke dag een stapje meer, al is hij nog zo klein. Uiteindelijk kom je een keer precies waar je wil zijn. “ Martin Gijzemijter “ #stamperschallenge

Mijn volgers weten dat ik een grote fan ben van Martin Gijzemijter. En dit jaar heb ik niet de gewone jaarkalender gekocht maar de nieuwe scheurkalender. Zo leuk om iedere dag een verassend gedicht te lezen en vaak past het perfect bij de dag. Ik heb er ook een paar naar Dennis gestuurd toen hij in Zeist zat. Dit was er 1 van.

Het was een geweldige ervaring, ook voor ons om in het Ziggodome te zijn. Jammer dat het net niet gelukt was. Maar we zijn toch supertrots op de mannen.

Kijk deze paste er ook perfect bij. Vandaag ga ik lekker door met Stampin’Uppen. Eindelijk weer tijd om dat op te pakken. Niet te geloven dat de eerste maand van dit nieuwe jaar alweer voorbij is. Nog maar 1 maand Sale-A-Bration met de mooie gratis producten. En vanaf 1 februari kunnen jullie ook de prachtige Here Together stempelset, Dsp en huidtonen Stampin’ Blends bij mij bestellen. Zo gaaf! Daar maakte ik dit kaartje mee.

Hieronder vindt je alle informatie maar mocht je toch vragen hebben of de producten in het echt willen zien neem dan contact met mij op.

Liefs Ine

Categorieën:Dies, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s