Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag blog: step up kaart

Gisteren kreeg ik heel veel positieve reacties op mijn rouwkaartje: dank jullie wel. Ik hou van simple stamping. Maar vandaag toch een step up kaart: een iets uitgebreidere kaart. Zelfde stempelsets, alleen nu heb ik de Layering Cirkel Dies gebruikt. Uit een mat van Basic White van 10,5 cm bij 14,5 cm heb ik een cirkel gestanst. De uitgestanste cirkel heb ik bewaard voor een ander project. De mat heb ik op een basiskaart gelegd van 14,5 cm bij 21 cm, gerild en gevouwen op 10,5 cm. Deze mat hou ik goed vast en stempel dan de grote bloem er twee keer op. Dan breng ik Coastal Cabana inkt aan met mijn Blending Brush en mijn basis is klaar.

De mat heb ik met liquid glue op de kaart geplakt. Dit kan ook met Dimensionals maar deze keer koos ik ervoor om hem plat op te plakken. De tekst erbij gestempeld en de twee swirls. Vlinders erbij en: weer een mooi eenvoudig kaartje af. De randen heb ik ook met de blending brush bewerkt. Heel subtiel kleur aanbrengen geeft een mooi zacht karakter aan de kaart. Je kunt deze kaart ook doen met een andere bloemenstempel.

Vanaf vandaag zijn de producten uit de Here Together Suite te bestellen bij mij via madebyinepie@gmail.com. Je kunt het als compleet pakket kopen of gewoon de losse items.

Vandaag tijdens een zoommeeting heb ik heerlijk op mijn gemakje een pagina van het Dsp zitten kleuren met mijn nieuwe Blends: i love them. Gaaf toch!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Blending Brushes
[153611]
€ 14,50

Categorieën:Dies, dies dinsdag, Sale-A-Bration, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s