Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: team swap kaartje

Deze maand deed ik weer mee met het team Swap kaartje. Door alle drukte en spanningen hier over het EK Futsal was ik net iets te laat maar ik had Esmeralda al laten weten dat hij net 1 dag te laat zou aankomen: Post.nl bezorgd niet op maandag. En gelukkig deed Post.nl deze keer hun werk goed en was het 1 februari binnen. Mijn catalogussen die ik had opgestuurd naar mijn zus in Hedel, heeft er vorige week een dikke week overgedaan om bij haar te komen. Ik dacht al dat ze kwijt waren geraakt. Maar goed, terug naar de teamswap, de opdracht was deze keer een kaart sketch:

Mijn teamgenootje Geke had deze team swap geregeld. Ik hou van kaartsketches maar gebruik het te weinig. Door het rondje kwam ik op het idee om de For the Record stempelset te gebruiken. Maar ik zag bij een collega demo dat zij van de LP een donut maakte dus dat heb ik op mijn manier ook gedaan. Ik gebruikte hiervoor de Layering Cirkels stansen. Die met een randje om de hapjes uit de Donut te halen en een gladde om de plaat uit te stansen.

Magenta Madness

Ik heb voor deze kaart Magenta Madness gebruikt en voor de andere kaart Polish Pink. Het koekje heb ik gestempeld met Crumb Cake inkt en ook uitgestanst. Uit de Magenta record het hartje uitgestans, en daarna uitgeknipt en met een dimensional opgeplakt. Zo’n leuke Heart & Home Doilies eronder dan lijkt het net echt. De eerste mat heb ik zelf gestempeld met de streepjes stempel uit de set. Ook de tekst komt uit de set en die heb ik heat Embossed met wit Embossing poeder op basic black cardstock

Ik heb met mijn fine tip glue pen lijm aangebracht zodat het op glanzend glazuur lijkt. En wat Playing with Patterns Resin dots erop als versiering. Super leuk toch?

Polish Pink uitvoering

Esmeralda was blij met haar kaartje en ik ook dus zal er zeker meer van maken. Zo gaaf om een stempelset anders te gebruiken dan het bedoeld is. Alle gebruikte materialen kun je bij mij bestellen. En tot het einde van de maand is het nog Sale-A-Bration.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Embossen, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s