Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: bestelling is binnen.

Wow super snel had ik mijn bestelling binnen. Maandagavond besteld en vandaag al binnen. Dus kon ik mijn klantenbestellingen klaar gaan maken. Ik maak altijd een mooie kaart of label als dank je wel cadeautje. Deze keer heb ik labels gemaakt met de mooie bundel Geluksbrengertjes. Die lag nog op mijn bureau van het doosjes van gisteren. Alleen deze keer maakte ik er geen lieveheersbeestje van maar een schattig bijtje. Ik heb eerst met de pons de lijfjes uit Basic Black cardstock geponst. En daarna uit zwart wit gestreept Pattern Party Dsp. Je kunt ook het All Together Dsp gebruiken. De strepen heb ik met een Bumblebee Stampin Write Marker ingekleurd. En daarna de vleugels uit Goud vellum geponst. Zo’n mooi effect. Ik kwam er pas later achter dat deze retired is maar het In Color Shimmer Vellum is nog wel te bestellen.

Dus de bijtjes heb ik allemaal het zelfde gemaakt alleen de achtergronden zijn anders. De ene gestempeld met de gtote bloem uit de stempelset Geluksbrengertjes. De andere heeft een gestempelde achtergrond van de kleine bloempjes en een grote bloem uitgeponst met de Medium Daisy pons. Bij de laatste heb ik wat stansjes uit Bumblebee cardstock gestanst met de Beautyful Shapes Dies. Die deden mij meteen aan een honingraat denken dus passen er perfect bij. Welke vindt jij de mooiste?

En zo hang ik het dan aan het tasje: ziet er toch meteen feestelijk uit! Wij gaan nu onverwachts naar een oefenwedstrijd van onze Dennis dus de gebruikte producten zet ik morgen hier neer. Liefs Ine

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s