Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Always look at the bright side of life

Je kunt veel zeggen over mijn Willem maar hij blijft altijd lachen, zelfs in de stromende regen is hij druk bezig met zijn hobby: bbq-en. Hij heeft Spare ribs op de Grizzly liggen. En dat heeft tijd, liefde en aandacht nodig. En dan maakt het hem niet uit dat het met bakken uit de lucht komt.

Zo gingen ze erop en over 3 uur zijn ze klaar. Dan hebben ze er 6 uur op gelegen.

Gisteren ze in de Rub gelegd en vanochtend de Grizzly opgestookt en ze erop gelegd. Vanavond lekker smullen! Dan hebben ze er 6 uur op gelegen.

Vanochtend lekker gebruncht met de boys en nu lekker voor het haardje mijn blog schrijven. Gisteren zo genoten om alle vier mijn kids weer te zien. Dennis had ik nog niet echt kunnen knuffelen voor zijn verjaardag en we moesten natuurlijk bijkletsen over het EK. En daarna spontaan uit eten gegaan met Michael, Gijs en Willem bij Miss Paddle in Eindhoven. Gesmuld van de Flamkuchen en de mannen van de speciale biertjes. We hebben genoten van alle verschillende flamkuchen en ik in het bijzonder van de zoete flamkuchen als dessert die als een appeltaartje smaakte.

Zoals beloofd hieronder de gebruikte materialen van de labels van vrijdag. Alle materialen kun je bij mij bestellen behalve het gold vellum want die is retired.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Ponsen, Quote, Sale-A-Bration

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s