Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag : Hello Friend

Een tijdje terug liet ik al zien dat ik heerlijk aan het kleuren was geweest met de mooie stempelset: In The Moment. Heerlijk met mijn Stampin Blends maar ook met mijn Water color Pencils. Hierbij gebruikte ik ook mijn aqua painters. Een van deze plaatjes heb ik nu gebruikt voor het kaartje van vandaag:

De mooie grote teksten komen uit de set Biggest Wish en ook het het hele kleine achtergrond stempeltje heb ik gebruikt. Daar heb ik los uit de pols mee gestempeld terwijl ik de Hello Friend met mijn Stamparatus heb gestempeld. Zodat het mooi recht op de kaart kwam. Ik heb de stempels maar 1 keer beinkt want anders vond ik het te donker worden en te hard. Terwijl de stempel afdruk van de vrouw juist iets dromerigs heeft.

Ik hou van die grote tekststempels en bij deze set heb je strakke woorden en speelse kleinere woorden. Twee favoriete sets dus. Om de kaart af te maken met Blingbling heb ik de Blue Adhesive-Backed Gems gebruikt. 1 heb ik ook gebruikt omdat ik een kruisje niet mooi gestempeld had. Hihi maar dat ziet nu niemand.

Woensdag avond heb ik een Workshop van een leuk cadeaudoosjes torentje. Helaas heb ik afmeldingen ivm ziekte dus als je wilt komen: er zijn er nog plekjes over. En kun je s’avonds niet dan kan het ook aanstaande Dondermiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. Wel snel opgeven via Madebyinepie@gmail.com

Dit was een kerstuitvoering maar met ander DSP kan het het hele jaar door gebruikt worden.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:#simplestampin, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Sale-A-Bration, Simple Stamping, Stamparatus, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s