Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Here for You

Ook vandaag een kaartje wat ik een tijd geleden heb ingekleurd: met de prachtige nieuwe huidtint Stampin Blends. Dit is een stuk van het All Together Dsp. Hoe gaaf is het dan om iedere hand een eigen kleur te geven. Zeker omdat ik ook een tintje heb vind ik dit extra speciaal.

Het hartje komt uit de bijbehorende stempelset Here Together en heb ik met witte inkt gestempeld.

Binnenin heb ik met de Here for you stansen deze tekst uitgestanst uit Petal Pink cardstock. Ik vind deze Suite geweldig! Je kunt hem in het geheel aanschaffen of gewoon de losse onderdelen. Dan ben je wel iets duurder uit. Mocht je de suite compleet bij mij bestellen mag je twee gratis producten uit de Sale-A-Bration folder uitzoeken of 1 groot product ( bij aanschaf van €120,00). Ik help jou graag,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin'Blends

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s