Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: mannen kaart van restjes

Woensdags kijk ik altijd wat er in mijn restjes bak zit en toen ik het zwart witte Dsp zag en het restje vellum dacht ik meteen aan een mannenkaart.

Ik had nog kleine stukjes Misty Moonlight cardstock liggen dus op 1 stukje de auto gestempeld en uitgeknipt. En van de andere een label gemaakt met de Fancy Tag Topper pons. Een hoek heb ik omgevouwen en vast gezet met een Square Brad. En voor de Blingbling heb ik 3 Adhesive Backed Hexagons opgeplakt. Lekker stoer zijn die.

In de binnenkant heb ik de grote stempel gebruikt van de Happiest Of Birthday Stempelset. Blijft ook een favoriet van mij. Ik gebruik dan wel mijn Stamparatus dan zit hij zeker recht. Het VW kevertje komt uit de gratis Sale-A-Bration set Driving By. Deze set is de favoriet van Willem want daar zit ook de mooie Volkswagen bus in.

De VW kever was mijn overleden mans eerste auto en Willem is helemaal weg van zo’n oude VW busje dus gezamenlijk staan deze twee te pronken in ons aquarium. De Boedah hebben we van Nick gekregen: de deugd in het midden haha.

Nog maar een kleine 2 weken is het nog Sale-A-Bration dus wil je nog graag een gratis product kunnen uitkiezen mail mij dan snel je bestelling door.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Sale-A-Bration, Stamparatus

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s