Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag Creatieve Kit : light the candles.

Voor Doosjes Donderdag heb ik de nieuwste creatieve kaartmaak kit genomen. De mooie Light The Candles kit. Je maakt hiermee 8 kaarten ( 2 designs) en alle materialen plus enveloppen zitten in de doos. Zelfs een clear block stempels en een mini inktpad. Super leuk met vrolijke kleuren.

Heel snel had ik dit kaartje af. Ik wilde de tweede ook maken maar toen moest ik mijn zoon en schoondochter van de trein halen en daarna koken en eten.

Hier wordt je toch vrolijk van en heb je een mooie voorraad verjaardagskaarten in huis. Klik op onderstaande link en je komt direct in mijn online webshop.

https://www.stampinup.nl/products/kaartenmaakset-light-the-candles-engels?demoid=5033120

Vanaf vandaag kun je ook een gaaf Magneet bord zelfmaakpakket bij mij bestellen: super leuk. Hieronder vindt je een video en daaronder de link . Ik ga hem zeker bestellen! Het leuke is dat de teksten ook in het Nederlands zijn: geweldig dank je wel Stampin’ Up! Deze set kost € 31,00. (exclusief verzendkosten)

159335

https://www.stampinup.nl/products/magneetbordset-mooie-dagen?demoid=5033120

Mail mij als je 1 van de bovenstaande producten ook wilt hebben, ik help jou graag.

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, creatief, Creatieve Kits, kaarten maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s