Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: andere kaartje uit de Light the Candles kit

Gisteravond heerlijk voor de tv alle kaartjes gemaakt. Super leuk om te doen en nu heb ik een mooie voorraad verjaardags kaartjes. Het kan door de vrolijke kleuren voor mannen, vrouwen en kinderen gebruikt worden.

Vandaag was Willem vrij en zijn we naar Schijndel gereden om onze electrische vouwfietsen een grote onderhoudsbeurt te laten geven. Want het mooie weer komt er aan en kunnen we weer km’s maken.

Onderweg zagen we dat de crocussen hun kopjes al boven de grond hebben en met het zonnetje erbij gaf dat een echt lentegevoel. Daarna door gereden naar Boxtel naar mijn moedertje. Voor haar boodschappen gedaan en wat administratieve dingen en toen onze fietsen weer opgehaald. Vanavond is er een bekerwedstrijd van Dennis zijn team en gaan we kijken.

Morgenvroeg is er weer de maandelijkse Facebook hop van ons team. Kom jij ook gezellig langshoppen? Je kunt op mijn Facebook pagina beginnen en zo door hoppen. We beginnen om 9.00 uur: https://www.facebook.com/MadebyinepieSU/

En wil je de kit bestellen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine


Categorieën:creatief, Creatieve Kits

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s