Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop the Lovely Stampers

Vandaag is weer onze maandelijkse Facebook hop. En ik heb gekozen voor een Valentijns Loaded envelop. Deze envelop heb ik voor mijn Willem gemaakt. Hij is een echte zoetekauw dus zit er van allerlei lekkers in. En heb ik de envelop versierd met de VW bus en kever uit de Driving By stempelset ( gratis set tijdens Sale-A-Bration.) Dat is zijn lievelings set!

Ik had dit model al een keer gemaakt voor de kerst maar vergeten te delen. En toen vond ik het echt op een mannen shirt lijken dus wist ik meteen dat ik deze voor Willem wilde maken, Je maakt het van 1 vel 12” x 12” Dsp en versierd het naar eigen idee en vult het met van alles wat jij er in wilt doen.

Mijn Willem is een echte Bourgondiër en ook een zoetekauw dus heb ik de envelop gevuld met hartjes chocolade, hartjes lolly en een reep chocolade. De volkswagenbus heb ik op een zelfgemaakte boekenlegger geplakt en kan hij het hele jaar door gebruiken. Het hartje en de teksten komen uit de Sweet Conversation Set. De strik en het zakje heb ik met de Suit & Tie stansen gemaakt. De knopen in die set vond ik te klein dus heb ik de grotere knopen uit de All Dressed Up Stansen gebruikt.

Het kleine hartje uit het borstzakje kun je eruit halen en pas als je het label eruit haalt zie je de tekst: Happy to have you in my life. Superleuk toch, ik hoop hier van de week een YouTube filmpje van te maken want dit is zo’n leuk model die ook perfect is voor een verjaardag. Veel plezier met hoppen bij mijn teamgenootjes.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Suit & Tie Dies
[154322]
€ 39,00
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,00

Categorieën:creatief, Dies, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s