Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Valentijnsdag: een dag van liefde en vriendschap !

Pieter en ik vierden Valentijnsdag al toen wij 18/19 waren. En niemand er echt van gehoord had hier in Nederland. Ik had er een spreekbeurt in het engels over gedaan. Altijd een lief kaartje voor elkaar en later uiteten. En mooie bloemen kreeg ik totdat het hier in Nederland aansloeg en de prijzen van de bloemen de hoogte inging. Toen zei ik koop maar bloemen op andere dagen: ons bent zunig he hihi.

Willem kende Valentijnsdag ook niet echt maar van mij leerde hij de waarde van kaartjes en sinds ik demo ben maakt hij zelf met mijn verjaardag of met Valentijnsdag een kaart. En vanochtend kreeg ik dit:

Ja zelfs een funfold! Zelf gestempeld en stansjes opgeplakt: kijk hier word ik blij van. En dan op de achterkant: made by Willempie: geweldig toch!

Voor mijn vriendinnen had ik ook een Loaded envelop gemaakt en in de bus gedaan. Zo blij met hun vriendschap. Leuk he dat met een andere aankleding en Dsp deze er heel anders uitziet als die voor Willem. Het grappige is dat ik dit al jaren doe en hun daarvoor ook nooit van Valentijnsdag gehoord hadden of er niet aan deden. En nu is het een traditie.

Wij gaan zo saampjes lekker uit eten, fijne avond iedereen . Het filmpje van de Loaded Envelop heb ik vanmiddag opgenomen en hoop ik morgen op YouTube te zetten.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s