Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Valentijnsdag cadeautjes voor mijn vriendinnen. En nieuw YouTube filmpje.

Nu mijn vriendinnen ze hebben gekregen kan ik hier laten zien wat er in zat:

Een schattig houten lepeltje met de tekst: “met jou is alles leuker”. Een lavendel geurzakje, een leren servetring ook met tekst, een lolly en de tag met de mooie tekst uit de Bamboo Beauty. En ja ze waren er alle zes erg blij mee. Het zijn de kleine dingen die het doen! Omdat iedereen zo enthousiast reageerde op de Loaded Envelop voor Willem heb ik gisteren nog even snel een YouTube filmpje gemaakt. Hier is de link! Zeer benieuwd naar jullie uitvoeringen want jullie zullen verbaasd staan hoe eenvoudig dit te maken is. Super leuk voor verjaardagen, een huwelijk, geboorte, moeder/vader dag! Leef jezelf uit. En heb je geen 12” x 12” papier? Ik verkoop deze in allerlei prachtige dessins.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,00

Categorieën:#youtube, creatief, kaarten, Paper Trimmer, Ponsen, Sale-A-Bration

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s