Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag, nog meer Valentijnskaarten.

Nog voor 3 andere dierbare vriendinnen die ik dankzij Stampin’Up! heb ontmoet had ik kaartjes gemaakt en opgestuurd. Heel eenvoudig maar met een duidelijke boodschap: Happy to have you in my life.

Voor mijn vriendin en teamgenootje Danielle en haar gezin had ik deze leuke kaart gemaakt:

Heel eenvoudig maar superleuk door het 3 D effect.

En zoals jullie van mij gewend zijn : heel eenvoudig om te maken. Als jullie het leuk vinden kan ik er een YouTube filmpje van maken. Dit is namelijk ook geschikt als verjaardags of beterschaps kaart of voor Moederdag. Aanstaande zaterdag hebben we met ons team weer een video hop. Het filmpje heb ik al opgenomen moet hem alleen nog uploaden. Kom je gezellig langs hoppen. Je kunt bij mij beginnen en dan door hoppen. De hop start om 13.00 uur.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s