Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: storm over Nederland

Wat een raar weer hebben we tegenwoordig hier in Nederland. Van de week al storm en nu weer. Willem was vrij vandaag dus lekker uitgeslapen, en daarna naar Heeze gegaan naar de nieuwe zaak van Frank van Hooff . Wat een prachtige zaak, ik keek mijn ogen uit. Mooie wanden vol met prachtige kleuren groenten het leek wel een schilderij. Lekkere salades, kazen, noten, vis, chocolade. Kant en klaar maaltijden, en natuurlijk vlees. Want de Brabantse Gehakt ballen mogen natuurlijk niet ontbreken. Echt een belevenis!

Daarna snel nog de supermarkt hier om de hoek ingedoken en ons opgesloten binnen. Schrokken jullie ook zo van dat alarm via je telefoon?

Toen de planken in de inloopkast leeggehaald. We hadden vorige week bij Ikea manden en laden bijgekocht. En vandaag heeft Willem ze geplaatst.

Een hoop weggedaan en daarna heb ik alles op kleur opgeborgen. Hier word ik blij van. Morgen nog 2 manden bijhalen. Dan kunnen de dozen weg.

Helaas bleef er geen tijd over om te knutselen. Dus geen creatief blog vandaag al hoewel ik het op kleur leggen van mijn kleding ook aardig creatief vond. Wel veel zwart/ wit hihi en mijn oranje trui knalt eruit.

Nu lekker op de bank zitten bij de open haard. Nog een maandje en de nieuwe bank komt binnen. Zo benieuwd hoe die staat. Hopelijk geen schade, ook bij jullie niet, stay safe en fijne avond.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s