Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Videohop The Lovely Stampers

Vandaag is weer de maandelijkse videohop van ons team. Ik heb gekozen voor een heel eenvoudig kaartje. Maar wel een die precies uitdrukt wat ik wilde zeggen. Rouwkaarten zijn altijd lastig omdat je iets moois wilt maken wat steun geeft in deze moeilijke tijden. Ik had het prachtige New Horizons Dsp op mijn bureau liggen omdat ik daar de hartjes bloemen kaart voor Mandy en Danielle mee had gemaakt en toen ik ze doorkeek vond ik sommige zo’n mooie serene sfeer hebben dat ik dacht hier kun je hele mooie rouwkaarten mee maken. Met de prachtige set Bamboo Beauty maakte ik deze kaarten. Dit is zo’n set die niet opvalt in de catalogus maar echt zo geweldig is: prachtige teksten en de Bamboo stokken en takken zijn zo mooi.

Na mijn video filmpje kun je doorhoppen naar Danielle en zo langs 11 dames. De linken vindt je steeds in het informatie blokje onder het filmpje. Veel plezier met hoppen en als je wilt shoppen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com.

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, creatief, kaarten, kaarten maken, Simple Stamping

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s