Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote: na regen komt zonneschijn, of hagel of storm of zelfs regen

Super leuke quote toch? Ik weet zeker dat er een glimlach op jou gezicht verscheen toen je dit las. Dat was bij mij ook. Ik zocht een leuke quote over regen en vond deze. Wat een triest weer na al het storm geweld. Hier in Geldrop zijn we er zonder kleerscheuren doorheen gekomen ( tot nu toe) maar op andere plekken in het land waren ze niet zo gelukkig.

Dit is mijn uitzicht vandaag hihi. We hebben een pyjama dag of stay in your bed dag. Geen kinderen thuis dus lekker uitgeslapen, ontbijt op bed ( of vroege lunch haha) gekregen en heerlijk niks gedaan. Wat gelezen, Hayday gespeeld, langs alle teamgenootjes gehopt. Prachtige creaties weer gezien: top dames. En lekker Netflix gekeken. Nu even voetbal kijken en ik mijn blog schrijven. Strakjes nog een mooie bestelling wegdoen dus toch nog wat aan mijn werk gedaan. En verder zien we wel. Het voelt een beetje als spijbelen.

Mocht je mijn YouTube filmpje gemist hebben:hierboven staat hij en vanuit mij kun je doorhoppen naar de anderen. Wil je een bestelling doorgeven kan dat altijd via madebyinepie@gmail.com of via mijn online shop http://www.madebyinepie.stampinup.net

Let op,want het is nog maar een weekje tot het einde van de Sale-A-Bration. Dus wil je nog profiteren van gratis producten geef dan snel je bestelling door.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s